O Nama

Balkanija DOO

Preduzeće Balkanija DOO bavi se izradom i montažom vertikalne i horizontalne signalizacije,zaštitnih stubića,fleksibilnih stubića i saobraćajne opreme. Radeći na teritoriji čitave Srbije, uspeli smo za kratko vreme da steknemo poverenje velikog broja klijenata. Karakterišu nas velika brzina izvođenja poslova, visok kvalitet usluga i vrlo povoljne cene.

IZNAJMLJIVANJE SIGNALIZACIJE – delatnost koja sve više dobija na značaju zbog povećanog obima poslova na putevima i gradilištima. Spremni smo da odgovorimo na sve Vaše zahteve – kontaktirajte nas!

Od pre nekoliko meseci, u svoj program uključili smo još jedan važan segment – FLEKSIBILNE I ZAŠTITNE STUBIĆE, SAOBRAĆAJNU OPREMU.

Naše stručno osoblje pružiće Vam i uslugu nabavke i ugradnje SAOBRAĆAJNE OPREME, FLEKSIBILNIH STUBIĆA, ZAŠTINIH STUBIĆA, GRANIČNIKA OD GUME I PLASTIKE.

Posebno odeljenje bavi se organizacijom seminara, stručnih skupova i kongresa. Angažujte nas i uživajte u svom danu, sve ostalo prepustite nama.

ISO Sertifikati

Rukovodeći se stalnim usavršavanjem i podizanjem kvaliteta usluge našim klijentima, i očekujući aktivan i kreativan doprinos svih zaposlenih u našoj firmi, početkom 2017-te uveli smo sistem menadžmenta kvalitetom po standardu ISO 9001, sistem upravljanja zaštitom životne sredine po standardu ISO 14001 i sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu po standardu OHSAS 18001.

Naši dugoročni planovi vezani za oblasti poslovanja obavezno uključuju praćenje trendova u svetu i primenu svih mera menadženta i zaštite kao društveno odgovornog preduzeća.